Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait erdemli kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Mafevkda yan kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı saf otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve alakadar kuruluşnın eminğini sağlayan bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın vakaları biraşkın bünyeda en kesif içinlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere kez harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye düzen ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı umumiyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde dağıtmak olduğu dâhilin, olası olan en kısaltarak sürede bütün Yangın Çıkış Kapısı insanların binadan ayrılabilmesini getirmek üzere önlem kızılınmaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faik mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı Montajı Nite Gestaltlır? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda yangın kapısı ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler yangın kapısı tarafından binalmaktadır.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini mideeriye hapseder.

Report this wiki page